ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА СИЛНИТЕ ИЗЖИВЯВАНИЯ!
Организирайте си невероятна емоция! Обиколете земното кълбо за две седмици!
Самолетните билети и хотелите за пътешествието, общо са на цена под 4000.00 евро на пътник. Не оставяйте инфлацията да погълне спестяванията ви безвъзвратно!
Базовият маршрут е от София през Истанбул, Сингапур, Манила, Хонолулу, Лос Анжелис, Истанбул и отново София.
Разбира се и маршрутът и времетраенето и сезона на това невероятно изживяване подлежат на промени и допълнително договаряне по ваше предпочитание.
ОБАДЕТЕ НИ СЕ! 0888 54 17 40! СЕГА!

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.