Избрали сме за вас дестинации до които оперират нискобюджетните авиокомпании Wizz Air и Rayan Air. Повечето от тях са в Европа, като до тях можете да пътувате при сравнително ниски цени на самолетните билети. Прекрасна възможност самостоятелно да организирате ваш уикенд и да се запознаете с интересни места и забележителности в ЕС от който и България е част.

Мадрид


Мадрѝд е столицата на Испания. Населението на града е близо…
Read more...

Катания


Катания е столица на провинцията Катания и е втория по…
Read more...

Рим


Рим е столицата на Италия и област Лацио. Разположен е…
Read more...

Бари


Бари е столица на провинцията Бари и на автономния регион…
Read more...

Барцелона


Барселона е столица на автономната област Каталония и вторият по…
Read more...

Дубай


Дубай днес е ярък и забавен град. Известен с пясъците,…
Read more...

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mttbgcom/public_html/templates/ot_dulcet/html/com_k2/templates/porfolio/category.php on line 237

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.