Добре дошли в сайта на "МТТ Интернешънъл" ЕООД.

ПРЕЗ 2023 ГОДИНА ФИРМАТА НАВЪРШВА 31 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ!

През всичките тези години ние Ви предлагаме високото качество на нашите услуги, съобразявайки се със съвременните изисквания за транспорт и почивка, с вниманието и грижата, с чувството за етика и уважение към Вас и Вашите желания. Вие, нашите клиенти с някои от които от много години ни свързват не само бизнес отношенията, винаги сте били във фокуса на усилята ни да Ви предоставим най-доброто на което сме способни. Вашата удовлетвореност от услугите, които Ви предлагаме винаги е била основна цел на работата ни.

Изпълнявайки Вашите желания и изисквания ние сме щастливи да Ви предоставим качествени услуги на конкурентни цени. За индивидуални туристи или групи, транспортни услуги или хотелско настаняване за корпоративни или развлекателни цели, както и с целия конгломерат от останалите услуги, които предлагаме, винаги сме на Ваше разположение.

Целта ни е контакта Ви с нас да Ви даде увереността за една отлична организация и сигурност при реализацията на Вашето пътуване или отдих, както и да Ви помогнем да имате едно спокойно и приятно преживяване, оставящо незабравими спомени за Вас.

Обадете ни се или се свържете с нас в офиса ни и се информирайте за конкретните условия, които можем да Ви предложим във връзка с Вашето пътуване или отдих.

Благодарим Ви за Вашето доверие и лоялност.

Желаем Ви много прекрасни мигове за които и ние да можем да допринесем.

МТТ ТЕАМ

                                                                                                                                                            

 

TAILOR - MADE TRAVEL

 

Организирайте си невероятно изживяване, обиколете земното кълбо за две седмици!  Самолетните билети и хотелите за пътешествието са на цена общо под 4000.00 евро на пътник.
 
Не оставяйте инфлацията да погълне спестяванията ви!
 
Базовият маршрут е от София през Истанбул, Сингапур, Манила, Хонолулу, Лос Анжелис, Истанбул и отново София.
 
Разбира се и маршрутът и времетраенето и сезона на това невероятно преживяване, подлежат на промени и допълнително договаряне по ваше предпочитание.
 
 
ОБАДЕТЕ НИ СЕ! 0888 54 17 40! СЕГА!

 

ОБАДЕТЕ НИ СЕ! 0888 54 17 40! СЕГА!

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.