БИЗНЕС И ОТДИХ - КОНСУЛТАЦИИ И СЪДЕЙСТВИЕ

Фирма „МТТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ” е Ваш надежден партньор при организирането на бизнес пътуване или почивка, както в страната така и в чужбина. Ако се нуждаете от евтин самолетен билет за Вашия отдих или командировка, резервация на хотел, рент-а-кар или медицинска застраховка, ако е необходимо да организирате своето или на група участие в престижна международна проява, ако ви е необходимо съдействие при организирането на бизнес или полети на леката авиация, "МТТ Интернешънъл" е на Ваше разположение:

 САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Фирма „МТТ Интернешънъл е с над 25 годишен опит на авиационния пазар. Оторизирана е през 1993 година от Международната асоциация за авиационен транспорт /IATA/ за продажба на самолетни билети за авиокомпании, членове на IATA. Агенцията има богат опит при издаването на билети и за нискобюджетните авиокомпании.

 ХОТЕЛСКИ РЕЗЕРВАЦИИ И НАСТАНЯВАНЕ

Фирма „МТТ Интернешънъл” работи с няколко от най-големите резервационни системи за хотелско настаняване в света. Предоставя богат избор за настаняване в зависимост от изискванията на клиента, както по отношение локацията и нивото на хотелите и хотелските вериги, така и по отношение на ценовите нива.

 РЕНТ-А-КАР, ТРАНСФЕРИ

За Ваше улеснение фирма „МТТ Интернешънъл” може да ви предложи възможност за специален трансфер летище-хотел-летище, както и да организира наемане на рент-а-кар в дестинацията на Вашето пътуване.

 БИЗНЕС ПОЛЕТИ

Фирма „МТТ Интернешънъл” може да обслужи бизнес полети на Ваши елитни клиенти от момента на кацането до излитането им, независимо дали пътуването им е свързано с бизнес или почивка. Съдействие при получаването на разрешение за кацане и планирането на полета, обслужването на самолета и всички свързани с полета и пребиваването услуги, Ние можем да Ви съдействаме при чартирането и организацията на бизнес полет за Вас или за Ваши партньори.

 ЦЕНТЪР ЗА СЪДЕЙСТВИЕ НА КЛИЕНТИ

Нашият център за съдействие е на разположение на клиентите ни 7/24. Вие можете да получите създействие при настъпили непредвидени промени във Вашата програма, както преди пътуването Ви да е започнало, така и по време на самото пътуване.

 ИНДИВИДУАЛНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ТУРОВЕ В ЧУЖБИНА

„МТТ Интернешънъл” предлага организацията на индивидуални туристически турове до екзотични и далечни дестинации по цял свят, неорганизирани чрез групови посещения, включително и организиране на „околосветско пътешествие” или „меден месец” за новобрачни.

 ПОСЕЩЕНИЕ НА КУЛТУРНИ И СПОРТНИ МЕРОПРИЯТИЯ В ЧУЖБИНА 

Ние можем да Ви съдействаме при организацията, пътуването и престоя, както и осигуряването на билетите за посещение на културни и спортни прояви в чужбина.

 ЗАСТРАХОВКИ 

„МТТ Интернешънъл” работи активно със застрахователни компании и може да Ви предложи различни условия за покриването на риска при вашето пътуване и престой в чужбина. Имаме дългогодишен опит и  съвместна дейност и с едни от най-сериозните ассистанс компании обслужващи туристите в случай на застрахователно събитие.

 ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО

В случай, че ни оторизирате „МТТ Интернешънъл” може да Ви представлява пред фирмите и организациите, които ви обслужват по време на пътуването и престоя в чужбина в случаите когато Ви се полагат неустойки или е необходимо да Ви бъде възстановена сума по неизползвана услуга за която сте заплатили.

Ние сме на Ваше разположение 24 часа, 7 дни в седмицата.

На телефони +359 2 9818100, +359 88 7818161, +359 88 8541740 и +359 88 8764776, както и чрез сайта ни Вие можете да получите отговори на Вашите въпроси и да решите проблемите свързани с Вашето пътуване и отдих.

ПРОСТО ПОПИТАЙТЕ ЗА НАШИТЕ УСЛОВИЯ!

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.